Afriso skupina s termostatickým směšovacím ventilem ATM WMG 68417

Kód: AF 68417
3 579 Kč / ks 2 958 Kč bez DPH
Na objednávku
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Afriso skupina s termostatickým směšovacím ventilem ATM WMG 68417

Pro spolehlivé a rychlé připojení k zásobníkům teplé vody, které již mají čerpadlo a bezpečnostní prvky. Jednoduché řízení výstupní teploty. Včetně termostatického směšovacího ventilu s funkcí ochrana proti opaření.

Skupina s termostatickým směšovacím ventilem ATM WMG slouží pro řízení teplé vody v systémech pitné vody, kotlů nebo ohřívačů pitné vody podle EN 806. Vhodný pro zavádění nebo modernizaci připojení cirkulace vody k zásobníku (nádrž teplé vody/vrstvený zásobník) již vybavený bezpečnostními prvky a oběhovým čerpadlem.

Konstrukce



Konstrukce skupiny s termostatickým směšovacím ventilem ATM WMG má kompaktní rozměry, která je uložená ve vytvarované izolaci. Skupina je předem smontována a otestována na těsnost spojů čímž se stává spolehlivou částí instalace. To má i příznivý vliv na rychlost montáže do systému. Zamezí se tak i chybné instalace, způsobenou lidským faktorem.



Skládá se z regulovatelného termostatického směšovacího ventilu AFRISO ATM 363, připojovacího dílu podle DIN 1988 a jednotky rozdělující průtok včetně zpětné klapky, tryskového připojení a vypouštěcího ventilu pro odvzdušnění nebo vyplachování cirkulačního vedení. Termostatický směšovací ventil ATM má velké ovládací kolečko, pomocí kterého se jednoduše nastavuje výstupní teplota smíchané vody v rozsahu 35 až 60 °C (disponuje stupnicí v °C). Na toto ovládací kolečko se dává krytka, kterou lze i zaplombovat, aby nedošlo k neoprávněné manipulace; zároveň umožňuje zkontrolovat úroveň nastavení i bez odplombování. Krom toho ventil disponuje ochranou funkcí, která zabrání opaření osob např. v případě, že dojde k uzavření přívodu studené vody, tak ventil do 1 sekundy zavírá výstup vody z ventilu.



Výhody:

kompaktní a spolehlivá hydraulická sestava pro zásobníky

termálně řízená teplota horké vody (s ochranou proti opaření)

značná úspora času při montáži

snadná montáž

úspora energie na ohřev

eliminování chyb při montáži dílčích komponentů (všechny potřebné prvky jsou na správném místě)

při větší poptávce lze domluvit sestavu dle požadavků

Připojení

G3 (vnitřní závit)

Připojení bypass

G1 (vnitřní závit)

Provozní teplota

Střední teplota: max. 95°C

Teplota smíchavané vody

35 až 60°C

Max. pracovní tlak

10 bar

Kvs hodnota

1,6 m3/h

Izolace

Polypropropylen EPP

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: